logo-languagecraft.png
Hem Vi erbjuder Om företaget Referenser Kontakt

Referenser 

Hej Christina!

Mitt intryck av allt jag sett som du gör, inklusive det språkgranskade abstractet för en tid sedan, är: Noggrannt, pålitligt och med verklig språkkänsla. Professionellt -- om man ska ha ett enda ord ;)

Agneta Gulz
Associate Professor at Lund University

 

Vi har anlitat Christina... för översättningar och språkgranskning inom flera forskningsprojekt.

Våra erfarenheter är goda, Nilsson-Posada är noggrann och ambitiös men arbetar ändå snabbt. Därför kan jag rekommendera henne som språkgranskare och översättare.

Lars-Erik Wolvén
Professor i sociologi vid Mittuniversitetet

 

Språkgranskning Christina Nilsson-Posada

Christina Nilsson-Posada har flera gånger hjälpt mig och min forskargrupp med språkgranskning av engelska texter. Det gäller vetenskapliga lingvistiska artiklar, som ska publiceras i internationella tidskrifter. Christina arbetar snabbt och tillförlitligt, och genom sin fackkunskap i ämnet har hon perfekt förståelse av våra texter. De blir betydligt bättre när Christina har haft hand om den, och ökar på så sätt våra möjligheter att få dem publicerade.

Suzanne Schlyter
Professor i Franska
Ledare för projektet STUF (Startålder och Utveckling av Franska)
Språk- och Litteraturcentrum
Lunds Universitet

 

Christina har översatt några handböcker i språklig medvetenhet för förskolan och lågstadiet åt Förlaget för Språklig Medvetenhet i Lund. Hon har gjort detta ytterst noggrant, tydligt och professionellt. Christina har grundlig kunskap i barns språkutveckling och ser till att språket blir tydligt och lättbegripligt för den målgrupp vi vänder oss till: förskolelärare, grundskolelärare, talpedagoger, specialpedagoger och logopeder.

Mette Thilén
Förlaget för Språklig Medvetenhet i Lund

 

Jag kan varmt rekommendera Christinas språktjänster. Inte nog med att hon levererar punktligt och väl genomarbetade texter, hon är dessutom lyhörd och mån om att gå den där extra lilla biten tillmötes.

Anna Cecilia Weschke
Alstra språk & marknad

Språkgranskning

Språkgranskar texter skrivna på engelska. Född och uppvuxen i Sydafrika med svenska föräldrar, har stor känsla för språket! Mångårig erfarenhet, specialiserad på vetenskapliga texter.

Översättning

LanguageCraft översätter från svenska till engelska samt språkgranskar och korrekturläser engelska texter. LanguageCraft är specialiserad i akademiska texter inom humaniora.

Följ oss

facebook-icon.pnglinkedin-icon.png